Meetings en Vergaderingen...anderz dan anderz!

Je wil met je bedrijf of team de wereld veroveren, strategie bepalen, afstemmen of een hechte band smeden? Dan ben je bij De MuziekLoodZ aan het juiste adres! 

 

Bij ons kun je meetings beleggen in een nogal onconventionele en zeer inspirerende omgeving! Die van een muziekstudio...! Natuurlijk zijn we voorzien van alle benodigde faciliteiten zoals WIFI, beamer, scherm, flipover...en natuurlijk KOFFIE! 

 

Je kunt een dagdeel reserveren of een hele dag. Overnachtingen behoren helaas -nog?- niet tot de mogelijkheden ;-) We werken samen met een lokale cateraar, die een heerlijke lunch kan verzorgen, zodat je deelnemers met nieuwe energie aan de middag kunnen beginnen!

 

Voor de muzikale 'bonding' kunnen we een donderende percussieworkshop verzorgen. Muziek maak je samen, door te luisteren en op elkaar in te spelen. En jezelf niet al te serieus te nemen...laat dit nu net de basis zijn voor je topteam!

 

En...niet onbelangrijk...een afsluitende borrel verzorgen we natuurlijk graag!

 

Je kunt een ruimte reserveren voor max. 20 personen, naast onze algemene ruimte (met beamer etc.) zijn er 2 muziekstudio's te gebruiken. Desgewenst kun je in groepen je even afzonderen. Of even je muzikale skills verfijnen...;-)

 

Zoals je leest, zijn de mogelijkheden zeer breed..laat ons weten wat je wensen zijn, dan zorgen we -samen- voor een onvergetelijke ervaring in onze MuziekLoodZ! Mail of bel ons gerust om je wensen aan ons voor te leggen.